torsdag 5. februar 2009

Dag 21 Haukeli-998 372 v for Vesle Nup


Det har falt en del snø de siste døgnene. Det satte preg på dagens tur. I selskap med far byttet vi på å brøyte vei opp lia. Det ble raskt klart at Hellevassbu som var dagens mål ble for langt. Får litt flashback fra Ljosland selv om det nok er hakket bedre nå. Men kan ikke klage. Som far sier er det nettop snøen som gjør turen mulig. Eneste sutring er at høyrekneet begynner å kjennes igjen. Det liker tydeligvis ikke løssnø. Sender også en hilsen fra far som nå har funnet seg til rette i posen. Dagens motto må være at det ikke er antall km som teller, men innsatsen.


Mot Hellevassbu, løssnø from Frederik Duun Norberg on Vimeo.

Løssnø from Frederik Duun Norberg on Vimeo.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen vi her på vigmostad følger spendt med, håper kneet ditt ikke lager trøbbel for deg videre.Du ser sikkert en natur vi her bare kan drømme om,vi hadde en lang tur med hestene over heia til lyndal i snøen, det er en del her og, brukte 4 timer å nøt det vakkre landskapet.
masse god tur videre hilsen fra hægbostad gård.

Anonym sa...

Følger spent med på værmelding, og ser at du får sol i morgen og de nærmeste dagene og kaldt. Kanskje vi sees på Finse i helgen. Vi skal holde utkikk etter deg. Håper at kneet bedrer seg.Anne hilser så masse til deg.