fredag 10. april 2009

Dag 85 Över uman


Desverre har ikke Spot'en fungert helt som den skulle de siste dagene. Sender nå et par livstegn. Alt er vel. Håper jeg ikke har skremt noen unødig. Dagen i dag har vært strålende med påskesol og utsikt mot Okstindan. Tror forøvrig Spot'en fungerer igjen nå.

6 kommentarer:

eligar sa...

God tur videre. Godt å høre at spot`en virker. Har fått bekreftet at du har hatt en fin tur videre.
Hilsen Elisabeth og Gunder

eligar sa...

God tur videre. Godt å høre at Spot`en virker.
Vi har fått bekreftet at du har hatt en fin tur videre.
Hilsen Elisabeth og Gunder.

Anonym sa...

Tøffing, jammen går det unna.
Nærheten av Umbukta?
Hilsen Lisbeth A.

Anonym sa...

Hei Fredrik

Du verden hva du har opplevd i påsken. Virker som du har hatt hell i uhellene med gode hjelpere og muligheter til reparasjon/kjøp.
Motgang gjør sterk. Dette blir nok en tur for livet, ikke minst også med alle triveleige og hjelpsomme mennesker du møter. Ha en fortsatt flott tur. Gode tanker fra t.anne og o.erik

Anonym sa...

Hei Frederik
JA, Okstindan er jammen fine.
Snart venter en enda finere utsikt med saltfjellet og fjellene rundt.
Fint å høre at du har det bra og god tur videre. Stå på. Dette går strålende.
Hilsen Tom

Nils Gunnar sa...

Hei Fredrik,
Utrolig bra at spot'n har begynnt å virke igjen. Var i Suleskard med familien din dagene etter 7 april hvor de ikke fikk kontakt på 3 dager. Du skal vite at vi alle følger med hvor du er i "løypa" og er spente på hvordan det går.
Selv er jeg kjempe imponert over fremdriften din, spesielt etter å ha studert kartet og sett på de utfordringer du har hver eneste dag.

Etter snart 3 måneder med tung pulk bak seg under alle slags værforhold er det lov å ta en god "pust i bakken". Uten å ta motet fra deg så er det ennå et lite stykke fram til Nordkapp. At du klarer å nå målet med "bravour" er jeg imidlertid ikke et øyeblikk i tvil om. Du har allerede klart bevist at du er en målbevisst ung herremann med klare målsetninger.
Riktig god tur videre. Hilsen Nils Gunnar